Mijn naam is Ted Janzen en ben sinds 1998 eigenaar van TEDS-IT Automatisering. Het bedrijf is dus ‘n eenmanszaak en voortgekomen uit een uit de hand gelopen hobby.

In de begin jaren was ik voornamelijk werkzaam in de ondersteuning van zelfstandig ondernemers en kleine MKB bedrijven die hun oorsprong hadden in financieel / belasting advies. U kent het misschien nog wel van vroeger toen u uw belastingaangifte moest doen met een floppy.  In die tijd met de telefoonmodems en veranderende (belasting) wetgeving moest er in die branche veel ondersteuning geleverd worden.

In die tijd ben ik naast het ondersteunen ook begonnen met het ontwerpen / maken van websites en webshops. Eerst in html en later met de introductie van Joomla en WordPress achtige pakketten en uiteindelijk een keuze gemaakt om nog maar 1 pakket, WordPress, te blijven gebruiken. Dergelijke beslissing heeft natuurlijk zijn voor en nadelen, van het een weet je heel veel en van het ander minder.

Ik lever online (hosting) oplossingen voor ongeveer 200+ vaste klanten, klanten die gemiddeld al meer dan 5 jaar klant zijn, hoe dan? Hoor ik u denken, je bent maar alleen…

Ja, maar zoals al eerder geschreven, dit is mijn hobby. Ik krijg enorm veel energie van het samenwerken met mensen met ideeën over hun online promotie en de daarbij horende hard en software. Dat betekent ook dat ik in principe altijd bereikbaar ben. Zeker voor eventuele storingen maar een gebruikersvraag over WordPress die ook makkelijk via Google gevonden kan worden beantwoord ik dan liever gedurende kantooruren.

Als ondernemer begrijp ik de noodzaak van uw online aanwezigheid, als uw website niet werkt en u bent daarvan afhankelijk voor uw inkomsten dan is er niets zo frustrerend te moeten wachten op de openingstijden van de “help” desk. Ik ben via email, sms, Facebook en Whatsapp 16 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend.

Naast mijn “bedrijfje” hebt ik de afgelopen 27 jaar ook gewerkt voor verschillende ICT bedrijven zoals Duvak, KPN, Brunel & Liberty Global. Een van de rollen die ik heb ingevuld had met name een focus op het inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen voor de financiële en operationele besturing. In andere posities binnen deze bedrijven werkte ik als leidinggevende met teams tot wel 38 teamleden. Ik deed dit voor n breed scala aan klanten zoals UWV, ING en de Politie.

U bent waarschijnlijk, ondertussen moe van het lezen, bij mij uitgekomen omdat u misschien bv. een hostingbedrijf zoekt. Om de juiste verwachting te creëren wil ik u vast melden dat ik niet de goedkoopste ben, zeker ook niet de duurste maar er zijn zat collega’s die goedkope hosting aanbieden. Ik bied liever kwaliteit op maat. Dat is niet alleen met de hosting zo maar eigenlijk met alle dienstverlening.

Mocht u na het lezen van dit stuk het idee hebben dat u zich hier thuis voelt, ik hoor graag van u!

Ow, soms ziet u in de teksten op deze website ons / onze staan… mijn vrouw, mijn steun en toeverlaat, helpt me om van het bedrijf een succes te maken!

Odoo • Tekst en afbeelding