Welke hosting

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina, webshop of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf zoals TEDS-IT Automatisering.

Hosting kan onderverdeeld worden in verschillende soorten:

Shared hosting: hierbij worden meerdere (het aantal is verschillend) websites op dezelfde server geplaatst. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat de ene website de andere doet vertragen of zelfs crashen. Dit kan voorkomen als er een zware website (zols een webshop) mee draait op de machine. Vaak worden deze dan op advies van de share verwijderd naar een eigen VPS.

Virtual Private Server (VPS) hosting: hiermee kan één fysieke server meerdere virtuele servers huisvesten. Een VPS wordt opgedeeld in kleinere virtuele servers. Hierdoor hoeft er geen hardware aangeschaft te worden, maar wordt er een klein gedeelte van de server gehuurd/gekocht. Elke klant heeft dan beheerder of root-rechten om de server te configureren en gebruikers rechten toe te kennen. De klant kan een VPS ook voor andere toepassingen dan websites gebruiken. Als een virtuele server crasht, dan hebben de andere klanten daar geen last van. Processorcapaciteit en bandbreedte naar de harde schijf worden wel gedeeld door de klanten.

Al onze hosting pakketten worden geleverd met een SSL certificaat (u kunt dan uw website of webshop via https:// bereiken).

Al onze hosting pakketen beschikken over een eigen mailserver zodat u makkelijk vanuit uw eigen domeinnaam email kunt versturen.

Kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Klik op de hier om contact op te nemen.