WEBSITE DESIGN

Uw nieuwe website wordt gebouwd op het WordPress platform, WordPress is een Opensource Content Management Systeem (CMS). Het heeft als doel om de informatie die wordt gepubliceerd op websites eenvoudig beheersbaar te maken, het maken of aanpassen van tekst moet zonder technische kennis mogelijk zijn. Zie http://codex.wordpress.org/ voor meer informatie.

U gaat in het intakegesprek aangegeven dat u uw nieuwe website in een bepaalde stijl wilt hebben qua kleur, lettertype en opmaak. Met die gegevens gaan wij uw site maken op basis van een template. De template die wij standaard gebruiken is gratis maar misschien wilt u een andere template gebruiken. In sommige gevallen moet een template worden aangeschaft, omdat deze prijzen per template kunnen verschillen, worden deze kosten vooraf met u bespreken. Deze kosten zijn extra en niet opgenomen in de onderstaande aanbiedingen.

De gebruikte template wordt voorbereid op de sociale interactie met bijvoorbeeld Facebook en Twitter en zorgen we, met onder andere hulp van plugins, dat uw website zo hoog mogelijk komt bij de zoekmachines . Dit laatste kunt u dan bijhouden in de maandelijkse rapportage die u krijgt van onze reporting tools binnen Google Analytics.


WERKWIJZE

Nadat u heeft gekozen om uw website te laten bouwen door TEDS-IT Automatisering zullen wij binnen 5 werkdagen met u een intakegesprek plannen waarin we de vormgeving, functionaliteiten, rolverdeling en planning vastleggen. Wellicht kan door de complexiteit besloten worden om meerdere communicatiemomenten te plannen.

Wij bouwen op basis van deze informatie binnen 5 werkdagen een draft. Met de draft hebben we ’n tweede meeting om de eventuele foutjes nog uit de website te halen. Oplevering is gemiddeld na 10 werkdagen indien er geen informatie ontbreekt.

Tijdens de oplevering krijgt u uitleg over hoe u uw website kunt updaten qua tekst en foto’s en/of video, we laten u zien hoe u uw website up to date houdt m.b.t. beveiligingsupdates en hoe u een backup maakt van de bestanden en database.


KOSTEN

Kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden

WEBSHOP DESIGN

Uw nieuwe webshop wordt gebouwd op het WordPress platform in Woocommerce, WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.. Zie http://www.woothemes.com/woocommerce/ voor meer informatie.

U gaat in het intakegesprek aangegeven dat u uw nieuwe webshop in een bepaalde stijl wilt hebben qua kleur, lettertype en opmaak. Met die gegevens gaan wij uw shop maken op basis van een template. De template die wij standaard gebruiken is gratis maar misschien wilt u een andere template gebruiken. In sommige gevallen moet een template worden aangeschaft, omdat deze prijzen per template kunnen verschillen, worden deze kosten vooraf met u bespreken. Deze kosten zijn extra en niet opgenomen in de onderstaande aanbiedingen.

De gebruikte template wordt voorbereid op de sociale interactie met bijvoorbeeld Facebook en Twitter en zorgen we, met onder andere hulp van plugins, dat uw website zo hoog mogelijk komt bij de zoekmachines. Dit laatste kunt u dan bijhouden in de maandelijkse rapportage die u krijgt van onze reporting tools binnen Google Analytics.


WERKWIJZE

Nadat u heeft gekozen om uw webshop te laten bouwen door TEDS-IT Automatisering zullen wij binnen 5 werkdagen met u een meeting plannen waarin we de vormgeving, functionaliteiten, rolverdeling en planning vastleggen. Wellicht kan door de complexiteit besloten worden om meerdere communicatiemomenten te plannen.

Wij bouwen op basis van deze informatie binnen 5 werkdagen een draft. Met de draft hebben we ’n tweede meeting om de eventuele foutjes nog uit de website te halen. Oplevering is gemiddeld na 10 werkdagen indien er geen informatie ontbreekt en afhankelijk van het aantal producten en categorieën.

Tijdens de oplevering krijgt u uitleg over hoe u uw webshop kunt updaten qua producten, tekst en foto’s en/of video, we laten u zien hoe u uw webshop up to date houdt m.b.t. beveiligingsupdates en hoe u een backup maakt van de bestanden en database.


KOSTEN

Kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden